Segueix l'Estrella i els Contes

Faig tallers relacionats amb el fet d’escriure contes, tant per nens com per adults. Imparteixo tallers per nens i nenes sobre com escriure contes, trucs per pensar títols, buscar finals, etc... Tinc un taller específic per adults que els agradi escriure i no tinguin cap llibre publicat i vulguin aprendre trucs, idees, tenir recursos i eines per escriure bons contes.

 

TALLERS PER NENS.

 

 

 

TALLERS DESTACATS:

 

Inventem contes amb els nostres ninos Cada nen porta un nino, i a partir de jocs i activitats lúdiques construïm contes entre tots i els protagonistes dels contes són.... els ninos!!!

 

Sessions d’animació a la lectura per infants. Sessions de lectura i comprensió lectora, tertúlies literàries infantils, activitats per motivar-los i que sentin ganes de llegir contes... etc.

 

Tots són tallers inventats per mi, molt divertits, que agraden moltíssim.

 

TALLERS, XERRADES I CURSOS PER ADULTS.

Informeu-vos !!

 

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

CURS DESTACAT:

 

Com explicar be  contes a nens.  Cursos per aprendre tècniques, per aprendre bé a explicar contes a infants. Cursos per mares, àvies, cangurs, monitors, mestres, bibliotecaris, etc ...cursos divertits i molt interessants per aprendre moltíssim .

informa't de les diferents sessions que puc oferir-vos, de les hores del conte, dels tallers, dels cursos, etc... Truca'm al 673 26 71 09 o

Programa una sessió de contes

Segueix Ànima de Borinot