Fem:

- Conta-contes -> per a totes les edats. També per a infants de 0 a 3 anys.

- Contes musicats -> Un conte musicat és un conte - cançó  o una cançó-conte. Alterna estones de narració, amb guitarra de de fons, i estones a on cantem, juntament amb el públic, una cançoneta que es va repetint. Tant el conte com la cançó son de creació pròpia. Tenim diversos títols. Es pot explicar un de sol o dos en una sola sessió.

- Cantem plegats ->  Formem una rotllana i, cançoner en mà, cantem cançons populars i "d'esplai".

- Animacions infantils.-> Balls , danses, dinàmiques, (amb "música enllaunada"). Fem servir alguns d'aquests elements: ( de vegades tots ): mocadors gegants de colors, globus gegants, confetti... Juguem amb aquests elements i amb la música que anem posant.

- Festes Holi:

    - Festa Holi -> pols biodegradable, no tòxica ( comestible ), sense gluten.

    - Festa Holi nocturna (amb fum i il·luminació)

- Festa de l'aigua -> es defineix en funció dels grups d'edat dels assistents. Pot ser més manipulativa, ("caxarritos" , "pesca-patitos", etc.. )   o més dinàmica ( concursos de transbassament, jocs amb aspersor, etc... ) o una barreja de les dos.

- Xeringada de colors.

- Festes de l'escuma-> amb espuma ecològica. Blanca o de colors.

- Bombolles gegants de sabó.

- "Jocs col·lectius" o "jocs sense joguina"-> jocs tradicionals sense joguina com ara arrancar cebes, l'aranya, curses de sacs, curses de sacs gegants ( en equip) , i altres jocs no tant coneguts.

- Jocs de taula -> Portem un munt de jocs de taula. Uns coneguts, i uns altres no.

- Jocs gegants.

- Discos:

    - Disco-kids -> barregem en directe, amb una taula de DJ, músiques de rabiosa actualitat, amb músiques infantils i de dibuixos animats. Pot ser "pura" ( només barregem la música i el públic balla lliurement), o amb animació infantil ( dinamitzem el ball, posem caçons pròpies d'animació infantil que ballem tots plegats, i  "juguem amb la música"  - joc de les estàtues, ens ajupim quan baixem la música , etc... ). Normalment si la DiscoKids es programa "sola" la fem amb animació infantil, i si en la mateixa programació fem animació infantil, la DiscoKids l'acostumem a fer pura.

    - Disco Family -> és molt semblant a l'anterior, però pensat per a dur a terme a primera hora de la nit quan es fa fosc. Es planteja com una disco nocturna a la que poden assistir nens, adolescents i pares.

    - Disco Revival -> Amb temes dels 80,  90 ....

    - Disco "cançó de l'estiu" -> Repassem les principals cançons de l'estiu que han deixat una gran emprempta, però que sovint s'han oblidat molt ràpidament...

    - DiscoCat -> només amb cançons en català.

- Karaoke.

- Cinema a la fresca.

Tallers infantils. ( De diverses coses:  de plastilina casolana, de construcció d'estels, de collarets, etc... )

- Pintacares -> Normalment no l'oferim sol, (encara que es pot fer, i n'hem fet...). Normalment l'oferim dins d'una programació de varies coses, cam un racó més, o com un complement.

- Globoflexia -> Normalment no l'oferim sol, (encara que es pot fer, i n'hem fet...). Normalment l'oferim dins d'una programació de varies coses, cam un racó més, o com un complement.

- Personatges -> Normalment no l'oferim sol, (encara que es pot fer, i n'hem fet...). Normalment l'oferim dins d'una programació de varies coses, cam un racó més, o com un complement.

- Altres

i totes aquestes activitats són combinables. Tant per a fires com per a festes oferim :

- Programacions: Programem activitats per a tot un dia , o per als dies que duri la festa o la fira. Això suposa una rebaixa molt significativa respecte al que seria el preu individual de cada activitat.

- Racons: Activitats realitzades de forma simultània. Per exemple : racó de contacontes, racó de jocs d'aigua, pinta-cares, globoflèxia, racó de "cantem plegats", etc... En una o dues tongades ( depenent del nombre de tallers simultanis ). Es pot combinar una estona de racons  + una animació infantil  o un DiscoKids

Per altra banda també fem d'speaker/s en actes, com ara un "quinto", un bingo, un lliurament de premis o guardons, etc...

 

Segueix Ànima de Borinot