Segueix l'Estrella i els Contes

Consulta aquí el catàleg d'espectacles per a Biblioteques.

Com sabeu, ja fa molts anys que em dedico a explicar contes. Molts cops, els explico amb l’ajuda d’un bagul màgic, o una maleta màgica que m’acompanyen. A dintre hi ha objectes, dibuixos, ninos, música, titelles...etc etc.. que sempre tenen a veure amb els contes que explico. A vegades vaig disfressada , a vegades no. A vegades porto algunes disfresses o perruques pels nens .

Una sessió de contes dura en general entre 40 i 60 minuts aproximadament. En alguns casos pot durar 40 minuts justos i en altres casos pot durar una hora justa. En altres casos pot durar una hora i 30 minuts aproximadament , si hem pactat que desprès de l’estona dels contes, els faria manualitats o danses,o jocs o activitats, sempre tot   relacionat amb els contes explicats.

L’Estona que explico els contes és una estona especial, plena de màgia. Els contes que explico aporten missatges ètics i educatius, i són contes divertits en els que els faig participar molt. Sovint també cantem cançons relacionades amb els contes, etc...

També explico contes especials per la Castanyada, per Nadal, Primavera, Sant Jordi, Sant Joan... relacionats amb un centre d’interès concret de l’escola o la llar d’infants ( contes dels colors quan estan aprenent els colors...etc etc) Contes de tots colors i  de tots gustos , que qui els tasta, repeteix !!

Molts dels contes que explico són escrits per mi, inventats per mi... Altres els he sentit, llegit... i també contes de sempre!

Faig unes sessions especials per a nens de 0 a 3 anys a llars d'infants, centres infantils, ludoteques, biblioteques, etc que agraden moltíssim.  A molts llocs moltes d'aquestes sessions els nens estan a la falda de la mare o el pare . Son sessions molt boniques que  els nens i nenes sempre recordaran i que als pares i mares els hi encanten !

També tinc unes sessions especials per P-3, P-4 i P-5 , que són sessions molt maques, amb contes molt bonics i divertits , sessions plenes de màgia !

També explico contes per nens de tots els cursos de la primària i també tinc unes sessions especials de contes especials , bonics, per reflexionar, per secundària , batxillerat, etc inclús per adults !!!

A vegades explico contes per adults a reunions de pares d'escoles, assablees d'ampas, biblioteques, associacions d'adults, etc .. contes per exemple del Jorge Bucay , contes que conviden a la relaxació, reflexió, etc..

 

 

 

        

 

 

informa't de les diferents sessions que puc oferir-vos, de les hores del conte, dels tallers, dels cursos, etc... Truca'm al 673 26 71 09 o

Programa una sessió de contes

Segueix Ànima de Borinot