Segueix l'Estrella i els Contes

TINC DOS LLIBRES PUBLICATS PER L'EDITORIAL ABECEDARIO

Ja fa anys que vàries editorials em volien publicar contes escrits per mi .  Al final, l’Editorial Abecedario, va ser la primera que es va decidir i  em van publicar els següents llibres, que s’han venut per moltes llibreries i " El Corte Inglés " per tot Espanya.

Felipazo, Felipón y cuentos a mogollón.

i

La pequeña florecilla y otras històrias sencillas

 

Són llibres de varis contes infantils inventats i escrits per mi. A cada un dels llibres hi ha varios contes, tots meus. Els contes tenen il.lustracions maques i son contes que aporten missatges i valors interessants i bonics i reforcen l'autoestima dels infants.

 

Estic pendent de tornar a parlar amb diferents editorials que estan molt interessades en publicar-me molt aviat altres contes escrits per mi.

 

Us aniré informant ! també l'Editorial Anaya em va publicar fa un temps contes meus !

 

EDITORIAL ANAYA

 

Durant dos cursos els llibres de text de   català de l'Editorial Anaya dels cursos de primer i segon de primaria de Mallorca, Menorca i Eivissa , han portat contes inventats i escrits  per mi ! son contes bonics plens de missatges , valors, magia i fantasia !

 ESCOLES D'IDIOMES

Fa temps una escola d'idiomes em van demanar que escrivís uns contes inventats per mi , en un volien que surtís una nena, un nen, una granota....etc .....en un altra volien que surtís un peix, un nen, etc...els vaig fer, els van traduir a l'anglès i a altres idiomes, i van estar temps treballant vocabulari, gramàtica i moltes coses amb molts nens , amb aquests contes . També els van il.lustrar, i van quedar molt bonics per treballar amb els nens i nenes !

US PARLO DE MI COM A ESCRIPTORA.

 

Des de ben petita sempre m’ha apassionat escriure contes. Sempre he omplert carpetes plenes de contes escrits per mi.

Vaig guanyar varis concursos de contes, (Jocs Florals). Alguns dels premis me’ls van donar, escriptors molt coneguts.

         M’agrada llegir.

         M’agrada llegir, en especial, llibres de contes.

         M’agrada llegir llibres que parlin de com escriure bons contes.

         M’encanta anar a tallers literaris i tertúlies literàries. I a presentacions de llibres.

 

M’ agrada molt anar a xerrades d’ escriptors.

 

M’escric amb diferents escriptors que tenen llibres de contes publicats, Amb alguns d’ells a vegades ens veiem, també.

 

M’agrada visitar pàgines web relacionades amb el món literari.

 

M’encanta llegir revistes literàries i llibres de literatura, així com veure programes de televisió que tractin de temes literaris i escoltar programes de radio que parlin de temes literaris.

 

Explico contes anant per tot arreu, molts dels contes que explico són inventats per mi.

 

Havia publicat contes meus en una revista d’un centre d’activitats per nens, que vaig tenir durant tres anys.

US ESCRIC UN CONTE A MIDA.

 

CONTES A MIDA PER ENTITATS, POBLES I CIUTATS. Un conte que parli de coses d’aquell poble, que expliqui la vostra història, o que estigui expressament escrit per a una ocasió concreta... US ESCRIC LA HISTÒRIA DELS GEGANTS DE LA VOSTRA VILA !!!

 

CONTES A MIDA PER NENS I NENES. Un conte de varis fulls, escrit expressament només per aquell nen o nena. Amb dibuixos, fotos, enquadernat... Com un llibre! Amb dedicatòries. Un regal preciós que mai oblidaran. Un conte que parla del tema que vosaltres vulgueu, els personatges són els que vosaltres vulgueu, un conte a mida totalment.

 

CONTES A MIDA PER ESCOLES. Us puc escriure i/o explicar el conte de la classe de les granotes, de les formigues, de les marietes... Us els puc explicar a la classe, podeu convidar a altres classes, o fins i tot als pares !!! Us puc escriure un conte de la història de la vostra escola. Conjuntament amb un il·lustrador/a us puc elaborar un auca, etc...

 

CONTES A MIDA PER ESCOLES D’IDIOMES I ALTRES CENTRES. Fa un temps una escola d’anglès em va demanar que fes uns contes: havien de sortir uns personatges concrets, havien d’anar d’uns temes concrets... Volien uns “contes a mida“. Els vaig escriure, ells els van traduir a l’anglès i ara treballen amb els nens vocabulari i altres temes, amb aquests contes meus. Aviat començo a fer el mateix per a diferents escoles d’idiomes de diferents llocs.

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

informa't de les diferents sessions que puc oferir-vos, de les hores del conte, dels tallers, dels cursos, etc... Truca'm al 673 26 71 09 o

Programa una sessió de contes

Segueix Ànima de Borinot