Segueix-nos !

Truca'ns al 673 26 71 09 o escriu-nos a vapervosaltres@solcreixent.com

Programa un concert

Fa anys i anys i anys i anysssss i més anys que ens dediquem a fer conta-contes, tallers i animacions infantils guapíssimes. Desde fa anys i anys i més anysss actuem a llars d'infants, teatres , escoles, centres civics, casals, biblioteques, Festes de pobles i ciutats, Festes Majors de pobles i ciutats, etc etc...i estem sempre dalt d'escenaris. Hem actuat i actuem a pobles i ciutats per tot Catalunya . I Perpinyà ( França ), Valencia , Aragó , i molts més llocs.

Desde fa un temps cap aquí a méssss a mésssss, també fem concerts, som els " Va per Vosaltres " i cantem i toquem cançons nostres,  no versions.  Totes en català.

El nostre públic dels concerts solen ser adolescents, joves i adults. Però també venen i poden venir famílies amb nens . Però sempre hi ha molts joves i adults.

Tota la vida sempre ens ha atret i ens ha encantat la música . Al Dani sempre li havia cridat molt , els instruments. Va aprendre i segueix aprenent i formant-se, amb classes, ell com alumne. I també de manera autodidacta. A la Gemma sempre li havia agradat molt cantar. Va estar anys cantant a corals i fent concerts a molts llocs de Catalunya i a Ses Illes. També durant molt temps s'ha format , fent classes i cursos com alumna, per aprendre a cantar . I segueix formant-se . I fa temps va fer classes com alumna, amb una cantant que ja fa temps que te el seu segon cd a la venta , i va aprendre molt més , sobre cant.

De moment als concerts som només nosaltres dos, però no sabem si més endevant serem més. Som del 74 i som parella, i tenim tres filles , una que va camí de disset anys, una de 9 anys i una que aviat farà 6 anys. A la gran també sempre li ha encantat cantar i ha fet classes com alumna.

Als concerts posem tot el cor, i gaudim molt i ens ho passem molt bé i veiem que tothom del public estan contents i molt bé! Els comentaris que ens fa gent al acabar els concerts o als descansos en els concerts, o mails que rebem... són tots boníssims i sobretot ens diuen que els hi encanten les nostres cançons i que les troben boníssimes !

Les cançons, les fem nosaltres, i tenim un compositor que en sap molt, que ens ajuda a composar algunes.

Les lletres de les cançons les fem entre els dos, entre el Dani i la Gemma, però sobretot se les inventa, les escriu..la Gemma. Ella havia guanyat premis de jocs florals, li encanta escriure i te contes i llibres de contes,  escrits per ella , publicats per editorials .

A veure si ens veiem als propers concerts !

Dani i Gemma.